Rietwaard 8 E

5236 WC ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 80 ㎡

€ 12.600,00 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Bedrijfsunit van circa 80 m²
Turn key opleverniveau!

De bedrijfsunit is gelegen in het Bedrijvencomplex Rietwaard op bedrijventerrein Maasakkers te ’s-Hertogenbosch. Dit bedrijventerrein is circa 6 ha. groot en kenmerkt zich door voornamelijk lokale kleinschalige bedrijvigheid in de lichtste milieucategorieën. Een deel van het terrein is ingevuld door bedrijven in combinatie met een dienstwoning. In de directe omgeving zijn onder andere gevestigd Orly & Endevoets, taxibedrijf Van Alebeek, Glasservice Noord, van Tol Convenience Food B.V. en Verel Expo.

Het betreft een bedrijfsunit met een totale oppervlakte van circa 80 m², waarvan circa 50 m² gelegen op de begane grond en circa 30 m² gelegen op de verdieping.

Kenmerken bedrijfsruimte
- Betonvloer
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Aparte loopdeur
- Verlichting middels TL-armaturen
- Elektrische aansluitingen op de begane grond en op de verdieping
- Krachtstroom
- Airco
- Wasgelegenheid
- Toilet met urinoir
- Pantry op de verdiepingsvloer

Terrein
Het betreft een mandelig terrein. Het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een elektrisch schuifhek die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem. Bij de units behoren geen exclusieve parkeerplaatsen maar er is ruimte voor de unit om te parkeren.

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan ‘Empel'. Dit werd vastgesteld bij Raadsbesluit d.d. 3 juni 2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met als functieaanduiding 'bedrijf van de categorie 3.2' en met dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie-3'.
 
Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 80
Maximum bouwhoogte (m): 12

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein Maasakkers is gelegen aan de Rijksweg A2 (Maastricht – Amsterdam). Ontsluiting geschiedt via Maaspoort op Rijksweg A59 (Breda-Den Bosch-Nijmegen) of via knooppunt Empel op Rijksweg A2 .
Op circa 4 minuten loopafstand is een bushalte gelegen met een rechtstreekse verbinding naar het NS Centraal Station van ’s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid is goed te noemen.
 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte80
Gebouwdetails
Bouwjaar2019
ParkeerfaciliteitenHet betreft een mandelig terrein. het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een elektrisch schuifhek die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem. bij de units behoren geen exclusieve parkeerplaatsen.
Bereikbaarheid snelweg afritOp 4000 m tot 5000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp minder dan 500 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Rietwaard 8 E ‘s-hertogenbosch