Titaniumlaan 40-48

5221 CK ’s-Hertogenbosch
Bedrijfsruimte | circa 1.100 ㎡
Kantoorruimte | circa 300 ㎡

€ 100.000,00 per jaar

Omschrijving

TE HUUR
Gedeelte nieuwbouw bedrijfsobject

Het in aanbouw zijnde bedrijfsobject wordt op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Treurenburg te 's-Hertogenbosch gerealiseerd. Oplevering gepland voor Q2 2025.

Bedrijventerrein Treurenburg is een belangrijk zakelijk gebied aan de noordkant van 's-Hertogenbosch, direct gelegen aan de doorgaande weg naar Hedel en grenzend aan het bedrijventerrein Maaspoort. Het bedrijventerrein biedt huisvesting aan diverse bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals logistiek, productie en dienstverlening. Door de strategische ligging op relatief korte afstand van de op- en/afritten van de Rijkswegen A2 en A50, is Treurenburg onder meer een aantrekkelijke locatie voor bedrijven die actief zijn in transport en distributie. Maar ook zeer technische productiebedrijven passen hier goed. Op Treurenburg is is er veel aandacht geweest voor duurzaamheid en modernisering van het terrein, iets wat terug te vinden is in de duurzaamheid van de bedrijfsgebouwen.

Bedrijven in de omgeving zijn o.a.: Solutions30 Netherlands B.V., Montakon B.V., Korver Holland Magazijn en Henkelman B.V.

Bedrijfsobject
Het nog te realiseren bedrijfsobject bestaat in totaal uit circa 2.148 m² bedrijfsruimte en circa 218 m² kantoor-/showroom gelegen op de begane grond, circa 218 m² kantoorruimte op de 1e verdieping alsmede circa 218 m² kantoorruimte op de 2e verdieping. Het object is mogelijk in delen vanaf circa 1.400 m² te huren. 

Kenmerken
- 8 overheaddeuren 
- 4 loopdeuren
- Mechanische ventilatie
- Toiletten
- Kantine
- Brandblusvoorzieningen
- Zonnepanelen

Bestemming
Het bedrijfsgebouw is volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch opgenomen in het bestemmingsplan “Bedrijventerrein (Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven”. Dit werd onherroepelijk vastgesteld op d.d. 25-6-2013.
 
Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ en dubbelbestemming 'Waarde - Archeologie -3', met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’. 

Maximum bebouwingspercentage terrein (%): 75
Maximum bouwhoogte (m): 10

Locatie
Het bedrijfscomplex is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Voor automobilisten biedt de nabijheid van de Rijksweg A59 een snelle verbindingen met de Rijksweg A2 en omliggende steden.

Met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein ook goed bereikbaar. Er zijn bushaltes op loopafstand met regelmatige verbindingen naar het centraal station van 's-Hertogenbosch, waardoor zowel werknemers als bezoekers gemakkelijk gebruik kunnen maken van bus- en treinverbindingen.

 

Kenmerken
TypeTe huur
Oppervlakte1.100
Gebouwdetails
Bouwjaar2025
ParkeerfaciliteitenEr is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig
Bereikbaarheid snelweg afritOp 3000 m tot 4000 m
Bereikbaarheid NS stationOp 5000 m of meer
Bereikbaarheid bushalteOp 500 m tot 1000 m
Financieel
TransactiestatusBeschikbaar
Type aanvaardingIn overleg
Titaniumlaan 40-48 ‘s-hertogenbosch
Titaniumlaan 40-48 ‘s-hertogenbosch
Titaniumlaan 40-48 ‘s-hertogenbosch
Titaniumlaan 40-48 ‘s-hertogenbosch
Titaniumlaan 40-48 ‘s-hertogenbosch
Titaniumlaan 40-48 ‘s-hertogenbosch